Followers

Thursday 20 October 2011

Sa le taiem craca popilor!

http://www.recensamant2011.ro/
Sa nu uitati ca baietii astia de umbla cu" mintuirea" nu platesc impozite. Adica fac concurenta neloiala. Adica nu dau nimic inapoi comunitatii, ba, culmea nesimtirii, statul asta tilhar le da cu ambele miini terenuri, bani, paduri... Baietii astia in sutana vor sa ne tina in feudalism, sa fim o turma de oi mute! Baietii astia cu potcap fac politica in timpul slujbelor!!!!

6 comments:

George Secareanu said...

Am pus benzina in drujba!

Ishtar said...

O toporişcă-i bună?

Richard said...

Briciul lui Ockham e suficient :).

Adina Radu said...

As fi de acord cu tine daca as crede si eu ca popii sunt de vina pentru situatia dezastruoasa a Romaniei de astazi, altfel nu pot sa zic decat: "cred Doamne, ajuta necredintei mele!"

Richard said...

19.000 de biserici dupa 90? Come on, deja e nebunie.

fabricadenimicuri said...

faptul ca popii de orice tip (ca ortodocsi, ca catolici, etc.) fac politica in biserica e o practica veche, inca de pe cand lumea jongla cu mai multi zei.

nu m-ar deranja atat de tare aspectul (cu atat mai mult cu cat credinta organizata nu e modul meu preferat de a-mi petrece timpul liber) daca politica aia ar fi una pasnica si constructiva. ceva in genul 'mobilizeaza credinciosul sa munceasca'. ca n-are rost sa ajung la absurditati de genul 'incurajeaza-l sa gandeasca'. dar de cele mai multe ori e politica de nivel crasma, rauvoitoare si partinitoare.

in plus, a propos de bani, ceea ce mi se pare mie ca biserica nu pune in practica e povestioara aia cu invatatul pescuitului.

iar in final, avand in vedere ca romanul declara ca are cea mai mare incredere in biserica, l-as contrazice partial pe mihai, spunand ca au si popii partea lor.