Followers

Tuesday 16 August 2011

ORANGE ROMANIA SINT RETARZI?

http://reclamatieonline.ro/Reclamatii/Details/O-ALTA-METODA-DE-FURT-MARCA-ORANGE.html
: Draga" companie Orange Romania, azi am invatat o lectie , predata de nepretuita angajata Stoica M, de la filiala Mangalia. Ca atare, ma pis pe voi cu bolta si imi voi porta cele 4 numere de telefon in alta retea. Promit ca tot restul vietii mele nu o sa mai apelez la serviciile voastre dispensabile. Oriunde si oricind voi avea ocazia, voi face contralobby numelui vostru , pina in pinzele albe.
ORANGE ROMANIA, kiss my ass!

1 comment:

Costea said...

Ai Orange? Wow, eşti singurul client care a mai rămas... Orange este susţinută de către Guvern, care impune firmelor de stat să îşi facă retea plătită din banii fraierului ce plăteşte impozite, şi de către S.R.I, dacă nu ar fi ei ar fi dat faliment de mult.
Am avut şi eu Orange, mi-au suspendat cartela pentru că nu vorbisem şase luni deşi aveam credit valid, am pierdut 25 de euro de pe cartela aia. Nişte lăbari domne.
Dacă vrei seriozitate treci pe Cosmote, îţi poti porta abonamentul pe cartelă fără obtuzitatea specifica Orange, telefoane ieftine chiar şi la liber, 1208 este 90 de lei.
Am uitat să îţi spun că ai multe minute naţionale, foarte multe minute în reţea, mms-uri, trafic de date, cu doar 10 euro.