Followers

Friday 6 August 2010

D'ALE BUCURESTILOR

Doisprezece terase din Centrul Vechi au fost închise de ANAF în urma unui control efectuat noaptea trecută. Inspectorii le-au suspendat activitate pentru trei luni şi le-au amendate pentru nereguli găsite la casele de marcat.

Zeci de comisari ai Gărzii Financiare au verificat, azi-noapte, toate terasele deschise în Centrul Vechi. Acţiunea a fost una inopinantă şi nimeni nu se aştepta ca în plină seară, când toată lumea se răcorea cu o bătură la terasele de-aici, atmosfera să fie stricată de 50 de oaspeţi cu „gulere albe“ de la Fisc!
Sursa:http://www.adevarul.ro/locale/bucuresti/Cocktail_de_vara_pe_Lipscani-_bauturi_cu_iz_de_evaziune_fiscala_0_311969226.html

2 comments:

Costea said...

Richard uite ce declara patronul Fame:


Cristi-Fame07.Aug.10-05:02hs

Buna seara, nu am nevoie de reclama voastra gratis, mai ales ca aveti informatii false, nu am primit nici o amenda, am avut totul in regula, puteti verifica la Garda Financiara.Am inchis deoarece era o ora foarte tarzie si mai ales ca ploua cu galeata. Va rog insistent sa verificati mai intai daca aveti informatii corecte si va rog sa stergeti articolul inaninte sa va actionez in judecata.( Cristi - Fame )

Adevărul este defapt Minciuna...

Richard said...

Prietene, daca observi mentionez sursa.Nu am acuzat pe nimeni.