Followers

Wednesday 9 June 2010

ELVIS WILL SING IN BRASOV THIS WEEKEND


http://www.thecity.ro/evenimente-brasov/elvis-and-the-cherry-cake-girls-crossroads-pub-12-iunie

* VA ROG LUATI IN CONSIDERARE SCHIMBAREA LOCATIEI!
Evenimentul se va desfasura in Paris Panam.


Rockabilly.ro, Revista Sunete, Zile si Nopti, Jagermeister Brasov, BIT Bontimes, Kronstadt Bikers si Kronstadt Classic Rally, prezinta pe 12 iunie, ora 20:00, la Brasov, evenimentul ELVIS & The Cherry Cake Girls!
Gazda evenimentului Paris Panam, Str. Postavarului nr.27, Brasov.

After Party: Rockabilly music all night long.

BILETE INTRARE: 10 Lei

Daca la primul eveniment, Shake It, Baby!, l-am avut invitat pe Delaney Davidson (casa de discuri Voodoo Rhythm), al doilea eveniment, Cele 13 Pisici, l-am realizat impreuna cu daRida si l-am facut un spectacol fashion cu momente de dans profesionist.
Al treilea eveniment a inceput cu trioul rockabilly din Polonia, The Jet-Sons, a continuat cu Jagermeister si Kronstadt Bikers, si atunci cand era atmosfera mai incendiara, Rockabilly.ro a oferit un moment de dans radioactiv.
Acest al patrulea eveniment, il aduce in Brasov pe Elvis, The King of Rock and Roll (Gabriel Tora), care va deschide evenimentul si va desena Elvisi pe tot parcursul serii. Fetele care vor face atmosfera din ce in ce mai dulce vor fi artistele cuisine Mary de la WowCake.ro si Teo de la Tookies.ro. (site-urile vor fi online intr-o saptamana)

Si pentru ca nu era indeajuns, toata seara se vor imparti premii: revistele Bizarre care de-abia asteapta urmatorul cititor, revistele auto clasice care au ramas din aprilie, o pereche de sandale BIT-Bontimes, un tricou si un afis Rockabilly.ro, si MARELE PREMIU: un tort in forma de cirese oferit de WowCake.ro pentru cel mai autentic grupul de fete pin-up sau pentru cel mai rock and roll grup de baieti (vezi filmul Grease).
Si pentru ca tot am ajuns intr-un punct fierbinte, la intrare va vor astepta doua domnisoare (cu ce, veti vedea voi), care vor verifica participantii pentru respectarea dresscode-ul rock and roll. In cateva zile o sa fac un articol ce inseamna dresscode rock and roll, atat pentru fete, cat si pentru baieti.

1 comment: